18 maaliskuuta 2014

BIKBOK

Päästiin tänään niin aikaisin koulusta, että päätettiin parin kaverin kanssa lähteä pyörimään keskustaan. Ensimmäinen pysähdyspaikka - Bikbok.


Oon pitemmän aikaan ollu vähän harmissani siitä, että Bikbokin koot on tosi pieniä. Näin L-kokoisena ei meinaa nimittäin mitkäät topit ja t-paidat istua päälle, mutta onneks tää ongelma ei kuitenkaan koske ihan kaikkia kaupan vaatteita, sillä on tuolta kyllä tullut löytyjäkin tehtyä! Mun mielestä BikBok on yksi parhaista kaupoista, mitä Suomesta tällä hetkellä löytyy. Ihania vaatteita ja asusteita hyvään hintaan ja siihen päälle vielä kivan näköset liikkeet ja mukavat myyjät! 


Tämän päiväisestä vierailusta ei kuitenkaan jäänyt kovin paljoa käteen. Se saattaa kyllä myös johtua siitä, että päätin etten saa ostaa mitään. Muutama kiva juttu pisti silmään, mutta pystyin hillitsemään itseni ja lompakkoni! Yhden täydellisyyden kyllä löysin, nimittäin punaisen Vivian parkatakin. Silmäilin tota ihanuutta jonkin aikaa ja päätin sitten loppujen lopuksi kokeilla ja.. noh rakastuin! Oon jo parin talvin ajan haaveillu punaisesta toppatakista, mutta tommonen kevät/kylmä kesä ilta/syksy takkihan olis kyllä paljon järkevämpi hankinta. Hintaa vain 49,95€. Takki jäi vielä toistaiseksi odottamaan hakijaansa henkariin, mutta mä kyllä jo päätin, että käyn hakemassa sen sieltä kotiin joku päivä.  


Käytiin myös pyörähtää H&M:llä ja GinaTricotissa ja mä pienenä shopaholicina meinasin seota niistä kaikista ihanista asioista, mitä oisin halunnu viedä kotiin, joten päätin lähteä kotiin turvaan. Huominen oiskin sitten vapaapäivä, eli tänään saa ottaa loppuillan ihan rennosti -- ihanaaa! Enkä muuten saanut niitä hiuksia värjättyä viikonloppuna, joten se olis sitten ainakin tän päivän agenda.

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti