23 maaliskuuta 2014

FLOWER POWER

  
Tänään oli niin perus sunnuntai, ei oikeen mitään tekemistä, joten päätettiin lähteä kaverin kanssa Karismaan tappamaan aikaa ja rahaa. Sieltä nyt ei kuitenkaan oikein mitään löytynyt, paitsi mulle maailman täydellisimmät discopants legginssit! (note: discopantseillä tarkoitan siis toosi venyvää, kumminkin jämäkkää super kiiltävää kangasta) Kun Karisman kaupat oli kierretty, lähettiin ulos lähes tyhjin käsin ja pahalla mielellä.. Tästä me ei kuitenkaan lannistuttu, päinvastoin, saatiin loistoidea! Lähetäänpäs ajamaan Hyvinkään Willaan, siellähän on BikBok ja NewYorker! Ja näinhän me sitten otettiin nokka kohti etelää, uusien vaatteiden ja seikkailun toivossa! Matkan quote: "Kerranhan sitä vaan eletään, ni eletään sitten ees tyylikkäinä" 


  
NewYorker ja BikBok ei sitten petä ikinä. Ja Willakin yllätti positiivisesti, sillä siellä oli meneillään "Willitykset" eli paikalliset tarjouskarkelot. Päätin tehdä hankintoja kohtuudella, keskittyen niihin kukkakuoseihin, mistä oon jo aijemminkin maininnut. Mukaan siis lähti vaan kaksi ihanaa juttua, BikBokin alennusrekistä ohut kukkatakki ja NewYorkerista kukkapaita.


Viikon kuluessa on tullut pari muutakin pikkujuttua hankittua, esimerkiksi ne H&M:n kukkarintsikat (luulis olevan nyt kukkakuosia vähäksi aikaa) ja pari meikkijuttua! Olin onneni kukkulalla kun löysin Hennesin meikkiosastolta kulmaväripaletin, joka on ollut yksi mun luottomeikeistä jo vuosia, mutta se hävis valikoimasta jossain vaiheessa! Heräteostoksena myös punainen poskipuna kahdella eurolla.


Niin ja eilen olin muuten Pelicansin pelissä töissä tekemässä pienen tuurausvuoron! Oli ihanaa pitkästä aikaan olla Isku Areenalla töissä, nähdä vanhoja työkavereita ja fiilistellä täyden jäähallin ja playoffien tunnelmaa. Ja kaiken lisäksi Pelicans vielä voitti, eli loistava ilta!


keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti