21 maaliskuuta 2014

WISH LIST

Tuli taas eilen pyörittyä keskustassa. Missio - hae kotiin se ihana punainen parka! Näinhän mä tein ja nyt olen hyvin onnellinen, täydellisen takin omistaja. Tulihan siellä kaupungilla eilen sitten tietysti muutenkin shoppailtua, tällä kertaa kuitenkin vain silmillä. Kampin Cubuksen alusvaatesosato veti mua visuaalisen ilmeensä takia hyvin voimakkaasti puoleensa, se oli nimittäin siististi värikoordinoitu ja keskellä tilaa seisoi söpö pieni lipasto, mistä kurkki toinen toistaan ihanemman värisiä alusvaatteita. Tuli kieltämättä hieman Victoria's Secretin -kopio mieleen siinä silmäillessä, mutta muhun se ainakin toimi!
Cubukselta ei sitten loppujen lopuksi mitään mukaan lähtenyt, sillä olin vain haaveilukierroksella. Hennesinkin alusvaateosastolle eksyin ja sieltä löytyi kyllä ehdottomasti söpöimmät rintsikat mitä oon vähään aikaan nähnyt! Ne ja jotain muutakin pientä saattoi tallentua mun wish listille:


Mukavan rento ja hajuveden tuoksuinen (TheBodyShopissa saatoin innostua testailemaan enemmänkin kuin vain tuota yhtä tuoksua..) päivä tosissaan eilen, jonka kruunasi parin tunnin höpöttely hyvän ystävän kanssa Simonkadun Wayne's Coffeessa (mistä saattoi tulla muuten mun uus lempikahvila, hirmu söpö pikku paikka, missä sai nauttia kahvinsa rauhassa)!

Tää päivä jatkuu nyt perjantaisiivouksen merkeissä ja illalla tiedossa irtokarkkeja ja kauhuleffa poikaytävän kainalossa, jeiij!!

Niin ja tässä tän päivän sadekelin asu, uusi parka, H&M:n karvatuubihuivi, legginssit ja kumpparit!


keep it real -niinaeerika

2 kommenttia:

  1. haha vaatealusoasto :D ihana ninni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahh jooo toniki huomautti mun pienestä kirjotusvirheestä just :'DD nyt on asia korjattu!

      Poista