30 toukokuuta 2014

LIFE IS GOOD

Taas on pitänyt tällä neidillä kiirettä! Keskiviikkona piipahdin "pikkusiskon" valmistujaisissa Lahessa. Iidasta tuli tarjoilija ja täytyy sanoa, että Lahen yöelämä sai käyttöönsä aivan loistavan baarimirkun!! Juhlasää ei keskiviikkona oikein suosinut, mutta onneksi mansikkakakku, sangria ja muut alkoholijuomat ilahduttivat juhlakansaa. Olivat nimittäin erittäin maukkaita! 


Torstaiaamuna hyppäsin aamujunaan, sillä yhdeksältä piti olla aamuvuorossa. Kyllä, sain siis töitä! Musta tuli kesäksi Siwan myyjä, enkä vois olla ilosempi! Tää kyseinen Siwa on ihanan pieni kauppa ja siellä on mukavaa jengiä, sekä asiakkaina, että kassan takana ja eipähä tarvii istua kotona rahattomana koko kesää. Aamuvuoroihin on vaan taas totuttava.. En oo nimittäin pirtein ja terävin ihminen viiden aikaan aamulla..


  Vihdoin tuntuu siis siltä, että kaikki palaset alkaa loksahdella paikoilleen. Paras uutinen töiden ja kesän lisäksi on nimittäin se, että saatiin Tonin kanssa vihdoin asunto!! Siitä enempi myöhemmin, tähän postaukseen vaan pieni sneak peak - 


Huomenna taas aamuvuoroon ja siitä sitten suoraan muuttohommiin! Tarkotus olis, että päästäisiin sunnuntaina vakituisesti asustelemaan Kannelmäkeen.

Tällaista kuuluu siis tänne. Pakko sanoa, että life is good!

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti