25 elokuuta 2014

SOMETHING NEW FOR SCHOOL

Mulla on ollut jo vuosia jonkinlaisena traditiona se,  että kun koulu alkaa, on pakko saada uusia "kouluvaatteita". Eihän edellisen vuoden rytkyissä nyt vaan voi mennä kouluun. Ja kuten tekstin otsikosta saattaa päätellä, en poikennut tästä traditiosta tänäkään vuonna. Siispä otin yhteyttä kaveriin, jonka viime näkemisestä oli aivan liian kauan aikaa, sopien shoppailutreffit keskustaan keskiviikoksi. Siinä sitten keskiviikko iltapäivästä otin suunnan kohti keskustan vaatekauppoja. Kierrettiin KAIKKI kaupat niin Kampissa kuin Forumissakin, mutta mä en näköjään ikinä löydä vaatteita mistään muualta kuin Ginasta. Toisaalta eihän se huono asia ole, että on löytänyt luottokauppansa, ostosten tekeminen on nimittäin silloin yllättävän helppoa. Olin tarkistanut Ginan tarjonnan jo nettikaupan sivuilta, joten mulla oli selvät sävelet mitä sieltä mukaan haluaisin. Muutama alelöytö siihen päälle, niin voisin melkein sanoa että vóila!

Ginasta mukaan lähti siis ihan ne perus mustat kahenkympin legginsit, käärmekuosinen - täydellisen mallinen toppi, A-linjainen villapaita, valkoinen peplumtoppi ja leopardikuosinen löysä neule. Glitteristä kävin hakemassa mun henkilökohtaisen pelastajan Powerbankin sekä ihanan pöllökuoren, mikä muuten jo näin alle viikon jälkeen hajosi....Sokokselta ostin balleriinasukkia ja mainoksen uhrina kaksinkappalein Babylips -huulirasvoja! Voin muuten kertoa, että noin on ihania! Tuoksuu hyviltä, värjää nätisti ja tekee huulille oikeesti hyvää. Muualta en mitään ostanut, mutta käytiin vielä shoppailuretken lopuksi Arnoldsin bageleilla ja donitseilla. Ja niin alla olevassa kuvassa näkyvän Cubuksen laukun sain T:ltä vuosipäivälahjaksi.
Mun shoppailuhimo ei sitten kuitenkaan näistä vielä lakannut, joten kävin vielä seuraavana päivänä Kaaressa pyörähtämässä. Sieltä sitten ostin muutamat housut, t-paidan ja kahdet kengät, hups.. H&Mstä löysin alennuksesta 15 € ratsastusnilkkuri tyyliset popot ja Top Sportista kävin ostamassa kauan kuolaamani pinkit Nike Dual Fusionit - alennuksesta nekin! Kolmannet alla olevissa kuvissa näkyvät kengät ostinkin jo aikaisemmin kesällä DinSkosta. Rakastuin noihin niiden "Air Max -lookin" takia, sillä niitä aitoja ja oikeita maxeja oon himoinnut jo hyvin pitkään, mutta en ole sitten kuitenkaan raaskinut kovan hinnan vuoksi ostaa.. Joku päivä vielä.. Mutta ei tässä sen kummempaa, eiköhän näillä taas pärjää jonkin aikaa, huomenna siis takaisin kouluun - uusissa vaatteissa :)

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti