07 syyskuuta 2014

VKO 36

Kaksi viikkoa koulua takana ja alan pikkuhiljaa päästä takaisin arjen rutiineihin. Aamuherätyksetkään ei tunnu ollenkaan pahoilta. Ainoa asia mikä tuottaa vielä hieman tuskaa taitaa olla läksyjen teko.. No mutta asiaan - päivät viikolla kuluu koulussa, vaikka lähiopetustunteja ei nyt ihan kamalasti olekaan. Heti näin alkuun on nimittäin laitettu kaksi projektia tulille ja huhujen mukaan kolmaskin olisi jo tulossa.. Tiistaina päästiin koulusta kuitenkin jo 12 jälkeen, joten päätettiin Essin kanssa mennä nauttimaan ihanan aurinkoisesta säästä Starbucksin "terassille". Siinä samassa pyörähdettiin myös muutamilla kaupoilla, mistä tuli hankittua mm. kauan ostoslistalla ollut musta villakangashattu. Heräteostoksena ostin myös jo kolmannen BabyLips huulirasvani.. Olen kieltämättä hieman addiktoitunut niihin. Ja ainiin, nykyään kirjoittelen taas ihan oikealta tietokoneelta, sillä mun ihana uusi hp:ni saapui tossa reilu viikko sitten kotiin!

Torstaina kävin H&Mltä hakemassa mustavalkoisen "ponchon", joka oli muuten aika metsästyksen takana. Nettikaupan ja myymälöiden koluamisen jälkeen tajusin että se oli taidettu myydä jo loppuun, kunnes vihdoin näin vielä yhden ihanuuden Kaaren H&Mn näyteikkunassa mallinukella. Pokkana sitten menin myyjältä kysymään että "saisinko ton mustavalkosen jutun tuolta ikkunasta", mihin hän ystävällisesti vastasi ettei voisi antaa sitä vasta kun seuraavan viikon torstaina. Mun ilme taisi olla aika pettynyt, koska pienen pohdinnan jälkeen myyjä lupasi varata sen mulle! Sitten about viikon päästä kävin sen sieltä noutamassa ja olin maailman onnellisin :) Eli kiitos Kaaren H&M! Samalla reissulla kävin myös hakemassa Seppälästä parit tekokynnet, joita oon odottanut saavani käyttää koko kesän (kassalla ne ois menny tuhannen paskaks varmaan alle päivässä)! Oli taas niin ihanaa saada pitkät ja nätit kynnet.Mitään erikoista nyt ei tainnut muuten viikolla tapahtuakaan, joten hypätään suoraan viikonloppuun. Oli nimittäin bileet. Koulukaverin läksiäis/synttärit! Perjantaina koulun jälkeen suunnattiin odotukset korkealla Pasilan Alkoon ja siitä kodin ja laittautumisen kautta Kauniaisiin juhlapaikalle. Meininki oli loistava ja tarjoilu sitäkin loistavempi. Jokunen tunti siinä litkittiin ilolientä ennenkuin otettiin taksit Helsingin keskustaan. Juhlien sankarin toiveesta ilta jatkui Bar Hulabaloossa, missä en ollut itse ennen käynytkään. Yllätyin positiivisesti, koska vaikka paikka oli pieni, tunnelma oli loistava! Musiikista vielä erityispisteet paikalle! Perä perään soi toinen toistaan parempia rap ja hiphop biisejä, joten pakko sanoa että, me likey!


 Loppu viikonloppu menikin sitten erittäin rennoissa merkeissä T:n kanssa. Katottiin kolme ensimmäistä X-menia (olen nykyään ihan koukussa Marvelin elokuviin) ja syötiin tortilloja. Tänään lähdin ihanan ilman takia kävellen ruokakauppaan ja hups hups löysin itseni taas Kaaresta kauppoja kiertämästä. Mun kaltaiselle ostomaanikolle ei oo ehkä kauheen hyvä asua näin lähellä isoa ostoskeskusta... Anyways ruokaostosten lisäksi ostin Glitteristä hyvään hintaan (alennuksen ja leimakortin avulla) ihan mielettömän statement kaulakorun! Niitä olis ollu siellä enemmänkin, mutta tultiin sitten yhdessä myyjän kanssa siihen mielipiteeseen että tää kyseinen oli kaikista hienoin. Pakko kehua tässä nyt myös Kaaren Glitterin henkilökuntaa, oli nimittäin tosi mukava tämä kyseinen poikamyyjä :)


 Tämmöseltä siis näytti tää viikko (osakseen), katsotaan mitä seuraava tuo mukanaan!

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti