03 marraskuuta 2014

H A L L O W E E N 2 0 1 4


Viime viikonloppuna juhlittiin meikäläisen lempipyhää, elikkäs halloweeniä! Viikonloppu oli aikalailla täyteen buukattu, mikä ei kylläkään haitannut yhtään. Ja jos rehellisiä ollaan, niin mun viime viikon vapaathan alkoi jo keskiviikkona, sillä torstai ja perjantai oli koulusta vapaata. 

Oon aina rakastanut meikkausta ja varsinkin silloin, kun sen saa vetää luvan kanssa ihan överiksi. Tää on yksi niistä syistä minkä takia rakastan halloweeniä niin paljon. Yksi mun pitkäaikaisista haaveista olisikin olla teatterimaskeeraaja, mutta saa nyt nähdä tuleeko se ikinä toteutumaan. Onneksi omaa naamaa saa maalata milloin vain ;) Kutsu perjantain bileisiin tuli suhteellisen lyhyellä varoitusajalla, joten aloin heti pohtimaan mikä haluaisin olla. Rahaa ei ollut tuhlattavissa käytännössä ollenkaan, mutta se ei oikeastaan haitannut, sillä päätin olla meksikolainen Sugar Skull. Aloitin valmistautumisen perjantaina jo varmaan neljän aikaan, vaikka bileet alkoikin vasta seitsämältä. Mun mielestä bileiden yksi paras vaihe on niihin valmistautuminen. Kun meikki oli valmis, heitin niskaan mustat vaatteet, maalasin Toninkin naamaan jonkin sortin arven ja eikun menoksi. Oli niin siistiä saada ihailevia kommentteja ja kauhistuneita katseita sekä kaupassa että bussissa. Maskeeraus oli selvästi onnistunut.


Juhlapaikalla päästiin melkein tunnin matkstamisen jälkeen.. Kekkereissä oli hyvä meininki ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa ihmisiä, joita ei oo tullu vähään aikaan treffattua. Lähdettiin kotiin siinä puolenyön tienoilla pikku pikku humalassa ja jätettiin klubimeininki suosiolla väliin, koska mulla oli tiedossa seuraavana päivänä toiset kinkerit. Steissillä sorruttiin ottamaan pienet yömätöt Hesburgerista. Oli muuten pitkästä aikaa ihan sairaan hyvää.

Lauantaina herätessä ei darra painanut (oikeasti, ei mitään - taaskaan - jos en ole tätä ennen maininnut niin kerrottakoon se tässä: mulla ei oo ikinä krapulaa juomisen jälkeen?). Vietettiin Tonin kanssa rauhallinen, Netflixin täyteinen aamu, joka sittemmin muuttui siivouksen ja pizzan täyteiseksi iltapäiväksi. Kun ilta laskestui aloin valmistautumaan halloween bileisiin nro 2. Tarkoituksena oli mennä näihinkin bileisiin Sugar Skullina, mutta loppujen lopuksi päädyin kuitenkin vaihtamaan asua Jigsawiin. Jigsawinkin asu maksoi mulle pyöreät nolla euroa, sillä vaatteet löytyi omasta takaa, meikillä sain taas tehdä ihmeitä ja päivällä askartelemani, Youtube videon opastuksella tehty rusetti, kruunasi kokonaisuuden. Jouduin matkaan lähdettäessä vielä tekemään nopean ja aivan liian kalliin visiitin R-kioskille lantringin ostoon, sillä olin fiksuna tyttönä unohtanut, että kaupat oli lauantaina kiinni.. Kumpulaan pääsin siinä seitsämän maissa ja ilta kului mukavasti luokkakavereiden seurassa. Höpöteltiin vaikka ja mistä, kuten esimerkiksi teemaan sopivasti kauhuleffoista. Puolen yön aikaan lähdettiin kohti keskustaan, jossa meidät kohtasi se karu tosiasia, ettei oltu ainoat ihmiset liikenteessä tänä kyseisenä yönä. Baarien jonot oli aivan sairaan pitkät ja lopulta päädyttiinkin Uggla nimiseen juottolaan, jonne ei ollut juurikaan jonoa. Ilta hurahti ohi tanssien ja jutellen. Kivaa oli, kiitos vielä tytöille :) Vähän ennen kolmea päätin laittaa pisteen illalle ja lähdin suunnistamaan (grillin kautta) kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina mentiin vielä Helsingin Jäähallille katsomaan Seagulls - Bisons koripallo-ottelua tyttöjen kanssa, mikä oli sekin hyvin mukava reissu. Julkkisbongauksessa sain ainakin sata pistettä, courtside oli nimittäin sen verran täynnä kaikennäköstä missiä, urheilijaa ja räppäriä.

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti