04 joulukuuta 2014

I HEART IKEA

Tänään oli muuten hyvä päivä! Lähettiin Essin kanssa koulussa piipahtamisen jälkeen käymään Vantaan Ikeassa. Hypättiin Hakaniemestä ilmaiseen (mikä tuli muuten mulle yllätyksenä) Ikea bussiin ja kahdenkymmenen minuutin päästä oltiinkin jo määränpäässä. Puhkuin intoa kun asteltiin suuresta pyörivästä etuovesta kodinsisustuksen tyyssijaan. Päätettiin kiertää koko kalustenäyttely läpi, eikä vain pikkutilpehööriosastoa, sillä aikaa meillä oli bussin paluumatkaan reilut kaksi tuntia. Ennen kierroksen alkua oli kuitenkin pakko syödä perinteiset Ikea hodarit. Päätettiin oikein törsätä ja ottaa kaksi per naama. Loppusumma 2 euroa, kelpo hintainen lounas sanon minä.


Kiertäessä kalustenäyttelyä huomasin, että oon vissiin lopullisesti hurahtanut valkoiseen sisustuksessa. Jäin ihailemaan jokaista mallihuonetta joka pursusi erilaista valkoista tavaraa. Jotenkin valkoinen vaan toimii, koska siitä tulee niin freesi ja rauhallinen fiilis. Ihan kokovalkoista asuntoa en ehkä kuitenkaan ikinä haluaisi, jotain ruskeaa, beigeä, mustaa ja harmaata täytyy aina löytyä ;)

Mutta niin lopulta kun päästiin "myymälän" puolelle alkoi muutaman tietyn tuotteen metsästys. Tämän päiväisen Ikea reissun tarkoitustahan oli siis käydä vaihtamassa rikkinäinen yöpöydän lamppu ehjään ja ostaa kynttilänjalka setti. Nämä molemmat tehtävät kyllä toteutui, mutta mukaan tarttui loppujen lopuksi vähän muutakin. Uudet pöytätabletit, kaksi lampaantaljaa, vaaterekki, iso kasa henkareita ja tietysti myös muutama kynttilä. Kaikki tietenkin ihanan edulliseen Ikea-hintaan (lue: luojalle kiitos veronpalautuksista). Vanhat "happy lightsitkin" löysi tänään uuden ja paljon paremman paikan ruokapöydän takana olevan peilin reunoilta.


Tällaista tänään, shop-a-holic kiittää ja kuittaa ja jää nauttimaan tuoksukynttilöiden loisteesta.

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti