01 joulukuuta 2014

MARRASKUUN MENOT

Vaikka täällä suunnalla on tässä kuussa ollut suhteellisen hiljaista, ruudun toisella puolella - oikeassa live elämässä on tapahtunut paljonkin. Päällimmäisenä marraskuusta jäi mieleen Slush 2014 messut, pikkujoulut ja rennot koti-illat. 

Slush oli siis alottavien ja vähän menestyneempienkin yritysten start up -tapahtuma, joka järjestettiin kaksi viikkoa sitten Helsingin Messukeskusessa. Oltiin näissä kyseisissä kinkereissä yhdessä koko meidän luokan kanssa vapaaehtoistyöntekijöinä. Meidän työtehtävänä oli jakaa messuvieraille söpöjä kahvikortteja ja ohjata nämä kahvinarkomaanit oikeisiin jonoihin hakemaan juomiaan. Meidän pieni, kuuden hengen tehotiimi otti haltuun Nokian pisteen tiistaina kello 07.00. Valitettavasti saatiin about samalla kellonlyömällä kuulla että meidän piste aukeaisikin vasta puolenpäivän aikaan.. Eka messupäivä menikin sitten oikeastaan pyöriessä, ihmetellessä ja tekemällä hanttihommia. Toisena päivänä päästiin sitten tositoimiin ja mukavaa hommaahan se oli! Vaikka jalat oli illalla messujen päätyttyessä aivan tohjona, lähdin kotiin iloisena - yhtä kokemusta rikkaampana ja monta herkullista cappucinoa juoneena.

Yksi tämän kuukauden jännittävimmistä jutuista tapahtui viime viikolla. Lähdin perjantaina ennen puoltapäivää kohti Kaapelitehdasta, jossa mulla oli edessä elämäni ensimmäinen meikkikeikka! Tuli noin kuukausi sitten vanhan kämppikseni Hannan kanssa puheeksi, että niitten työpaikalla vietetään julkkisteema pikkujouluja ja sinne tarvittaisiin maskeeraajaa. Tartuin haasteeseen ja vaikka päivän alussa mua kieltämättä jännittikin, oli koko neljätuntinen päivä tosi ihana! Meikkasin kahdeksan mukavaa neitoa ja lopputuloksiin olin itse tyytyväinen, vaikka loppuvaiheessa käsi alkoikin hieman täristä!Meikkikeikan jälkeen otin suunnan kohti keskustaan, jossa tapasin Nooran, joka oli tullut viettämään lauantaisia pikkujouluja jo yhtä päivää aikaisemmin. Pyörittiin hetki keskustassa, tehtiin muutamat pienet ostokset ja käytiin nauttimassa Arnoldsin bagelit huutavaan nälkään. Loppuilta meni ihan vaan hengaillessa, mutta seuraavana aamuna oli kaiken näköistä tekemistä. Ennen kuin muut tytöt saapui mestoille, me käytiin Nooran kanssa Kaaressa hakemassa pakolliset glögit ja piparit. Väännettiin joulutortut kasaan, laitettiin hiukset kuosiin ja maalattiin naamat glitterillä ja vietettiin yksi tämän syksyn parhaista illoista! Ilta jatkui aamun pikkutunneille asti Le Bonkissa, missä muuten - juuri kun oltiin narikassa lähdössä taksitolppaa kohti - pärähti palohälytin soimaan. Koko juhlakansa heitettiin pihalle oottelemaan palokuntaa ja siellä me sitten pieni ikuisuus odoteltiin viltit niskassa. Tästäkin huolimatta ihan loistava ilta, kiitos tytöt!

Viimeiseksi vielä fiiliksiä tältä päivältä - vietin mukavan maanantain vapaapäivän merkeissä, tehden vain yhden koulutehtävän, jonka jälkeen kävin keskustasta hakemassa ittelleni ensimmäisen "fiinin" takin. Oon jo pitkään halunnut ostaa yhden siistimmän ulkotakin ja tämän kyseisen ihanuuden nappasin H&M:n alerekistä puoleen hintaan! 

Nyt jatkan iltaa leffan ja mangosmoothien parissa - hyvää alkanutta viikkoa itse kullekin!

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti