25 tammikuuta 2015

WKND THROUGH IPHONE

Vähän tämän viikonlopun tunnelmia ja kuvia. Perjantaina mulla ja Jennyllä oli koulusta vapaata ja aamu (sekä päivä) meni aikalailla hengaillessa. Kun Kaisa pääsi koulusta pistettiin ruoat tulille ja alettiin pikkuhiljaa valmistautumaan iltaan. Tiedossa oli Club Kåren ja niin sanotut "Back to School" bileet. Meinattiin skipata koko kinkerit, kun luettiin ensin että iltaan olisi pitänyt erikseen edellisenä iltana ilmoittautua. Onneksi luettiin tapahtumainfo uudestaan ja ymmärrettiin että ihan pelkkä opiskelijakortti kelpaa sisäänpääsyyn. Kemut oli siis kampus alueella - koulun ruokalassa, joka oli kylläkin muutettu tosi siistiksi yökerhoksi. Musiikki oli hyvää, yhessä vaiheessa soi jopa Darude. Ilta oli tosi mukava ja koska me oltiin aika ajoissa paikalla, saatiin ihan oma sohva, jossa ilta kului jutellen ja nauraen - tanssimassakin tietysti käytiin. Muutaman ruotsalaisen tytön kanssa vaihdoin kuulumisia myös illan aikana - ruotsiksi! Kotiin suunnattiin taksilla siinä puoli kahden aikaan. Hauskaa oli :)


 Lauantaina nukuttiin suhteellisen pitkään, mutta ei jääty kuitenkaan koko päiväksi kämpille makoilemaan. Lähdettiin keskustaan. Ruokakaupassa piti käydä, mutta sen lisäksi mulla oli myös muutama pikkujuttu ostoslistalla. Gävle taulu kotiin vietäväksi ja kylpyvaahtoa. Kovin pitkään ei keskustassa jaksettu pyöriä, joten siinä neljän aikaan otettiin suunta kohti kotia. Ruoaksi lihapullia ja ristikkoperunoita. Ja jälkiruoaksi sitruunanmakuista Yolliboxia. Kyllä kelpas! Kun ilta hämärtyi tytöt alkoi valmistautumaan taas yön rientoihin, mutta mä päätin pyhittää illan ihan vaan ittelleni ja laitoin kylpyveden valumaan. Täytyy myöntää että olin aika innoissani - eka kunnon kylpy varmaan sitten vuoden -95. Skypetreffejen ja kylvyn aiheuttaman lievän lämpöhalvauksen jälkeen painoin pään tyynyyn ja nukuin melkein seuraavaan aamuun asti. (Tytöt tuli kotiin siinä neljän tienoilla ja mä sain kuulla kaikki illan tapahtumat tuoreina :D)


Sunnuntaiaamu valkeni törkeen nättinä, joten mä päätin jättää tytöt potemaan krapuloitaan ja lähteä lähialueelle kävelemään. Puolen tunnin päästä meinasin olla pikkasen hukassa, mutta onneksi IPhonen kartta pelasti ja pian olinkin takaisin reitillä. Kävin kaupassa ja käppäilin kotiin. Päivän suunnitelma oli muuten aika rento, hyvää ruokaa, parin tunnin päiväunet ja leffoja. Ensimmäisenä katsottiin 22 Jump Street. Se oli loistava - siinä naurettiin sohvalla rivissä, vedet silmissä.


Mukava viikonloppu kaiken kaikkiaan. Kyllä nyt jaksaa taas ensiviikolla mennä kahtena päivänä kouluun! Palataan taas :)

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti