13 maaliskuuta 2015

KUULUMISIA

Stressi kouluhommista ekan periodin kurssien osalta alkaa pikkuhiljaa olla takanapäin. Ryhmätöitä on tullut tehtyä melkeinpä 24/7 viimeisten viikkojen aikana. Koulussakin olin viime viikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina... Näitten projektien takia täällä on ollut taas vähän hiljaista, mutta palataanpas nyt pari viikkoa ajassa taaksepäin. Sain nimittäin kaksi viikkoa sitten torstaina tänne ihanaa seuraa, kun Toni lensi mua moikkaamaan!

Torstaina otettiin aikalailla vaan rennosti, käytiin Stadiumin Outlet myymälässä laitakaupungilla ja siinä samalla haettiin viikonlopun ruokaostokset. Loppuilta meni ihan vaan vieretysten löhöillessä. Vähän taidettiin käydä myös lähiympäristössä kävelemässä. Perjantaina käytiin keskustassa pyörimässä ja mä sain synttärilahjaksi ihan maailman täydellisimmän kellon! Illalla mentiin syömään O'Learysiin hampparit ja club sandwichit, jotka oli muuten aika hyviä. Pitkästä aikaa join myös Mojiton ja se oli kieltämättä vielä parempaa kuin ruoka. Illallisen jälkeen suunnattiin vielä muutamaksi tunniksi Interpooliin pelaamaan biljardia.


Lauantaina ohjelmassa oli pitkään nukkumista, Netflixiä sekä Brynäsin jääkiekkomatsi! Ennen peliä käytiin huitasemassa naamariin pelioluet (ja siiderit) ja Toni pääsi pitkästä aikaa myös laukomaan kiekkoa tutkaan! Hallin aulassa on aina nimittäin jotain häppeninkiä ennen matsia. Peli itsessään oli ihan mukavaa katsottavaa ja illan kruunasi tietenkin sekä kotijoukkueen voitto että parinkymmenen kruunun hodarit. Sunnuntai oli vanhojen traditioiden mukaisesti pyhitetty lepopäivä. Ilma suosi, joten otettiin jalat alle ja lähdettiin kävelylle. Päätettiin käydä syömässä Gallerianissa pizzat, koska molemmat oli himoinnut niitä jo monta päivää. Toni osti pikaisesti tuliaisia Suomeen vietäväksi ja loppuilta menikin herkkujen ja hyvien ohjelmien parissa. Maanantaina saatoin Tonin juna-asemalla ja lähdin haikein mielin kotia kohti. Tähänastista, täällä vietetyistä viikonlopuista nämä neljä päivää vei kyllä ihan ehdottomasti voiton! 


Koko loppuviikko menikin tosissaan sitten niiden ryhmätöiden kanssa. Sunnuntaina kun vihdoin toinen tehtävä alkoi olemaan paketissa, pääsin lähtemään Jennyn kanssa Lervikin ratsastuskeskukseen seuraamaan esteratsastuskisoja! Tallille saapuessa vastaan tuli ihanan tuttu heppojen tuoksu ja olo oli heti kotoinen. Istuttiin maneesissa noin kolmisen tuntia kisoja seuraten - kivaa oli, vaikka yksi ratsastaja mätkähtikin maahan aika pahannäköisesti.. Maanantaina avattiin terassikausi, kun käytiin Brända Bockenissa lounaalla. Tällä viikolla ilmat on muutenkin suosinut - pelkkää aurinkoa ja lämpöä jo melkein kymmenen astetta! Tänään kuitenkin vasta pääsin ensimmäisen kerran kunnolla nauttimaan aurinkoisesta säästä, sillä alku viikolla ohjelmassa oli toisen ryhmätyön esitelmä ja toisen viimeistely. Nyt tosissaan ryhmätyöt on valmiita ja päätin hieman palkita itseäni siitä kuinka ahkera olen ollut - kaupoilta lähti tänään mukaan alennuksesta sekä hapsuneule että käärmeennahka tennarit. Rahaa näihin meni yhteensä vaan vaatimattomat 300 kruunua! Nyt jatkan viikonlopun viettoa ja ensiviikon odotusta - ensi tortaina tämä tyttö tulee nimittäin käymään Suomessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti