06 huhtikuuta 2015

WEEKEND WITH THE GIRLS

Sain pääsiäisviikonlopuksi tänne Ruotsin maalle tosissaan aika ihanaa seuraa, kun Noora ja Mirkku tuli moikkaamaan mua ja tsekkaamaan Gävlen. Tytöt saapui torstaina jo hyvissä ajoin, joten kerettiin käydä lounaalla, ennenkuin heitettiin tyttöjen tavarat kämpille. Käytiin torstaina tsekkaamassa myös Gävlessä sijaitseva vankilamuseo, joka oli mielenkiintoinen, vaikken ruotsinkielisestä electronicguidesta ihan kaikkea ymmärtänytkään.
 Perjantai pyhitettiin pelkästään yhdessä ololle - käppäiltiin ympäri kaupunkia, tehtiin hyvää ruokaa - aamubrunssi ja iltaruoaksi tortillat ja katsottiin muutama loisto elokuva. Lauantaina oli tiedossa sitten laittoman aikainen ylösnousu, sillä ohjelmassa oli lähtö Tukholmaan! Mä erityisesti olin hyvin innoissani tästä, koska en ole kahden kuukauden Ruotsissa olon aikana saanut vielä kertaakaan aikaiseksi lähteä Tukholmaan. Päivän ohjelmaan kuului lähinnä shoppailua ja syömistä - paljon, kumpaakin. Käytiin aloittamassa päivä fiinissä kahvilassa (jossa tarjoilijat oli hienosti pukeutuneita ja herkut tarjoiltiin oikein pöytään), jonka nimeä en muista, syöden oikein herkulliset prinsessakakut. Sitten oli tiedossa sitä rahantuhlausta. En ensin meinannut löytää oikein mitään ostettavaa, mutta loppujen lopuksi sorruin muutamaan ihanaan ostokseen, muutamassa ihanassa liikkeessä. Päivä (kuten myös kaksi edellistä) kului aivan liian nopeasti ja pian olikin jo mun aika palata pohjoiseen. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava viikonloppu!
 

Tälläistä tänne siis, torstaina tämä tyttö ottaa taas suunnan kohti Suomea, (pikavisiitin merkeissä) koska tiedossa on harjoittelupaikkahaastattelua, sun muuta tärkeää!

Palataan taas, 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti