13 elokuuta 2014

WHAT'S UP? - NOT MUCH

Kuukauden päivät on tässä taas tullut vietettyä pientä hiljaiseloa, anteeksi (note - jos tätä blogia nyt ylipäätään kukaan koskaan lukee :'D). Täytyy myöntää että kesäpäivät ja kirjoitushetket on valunut aika lahjakkaasti hukkaan Siwan kassalla istuen ja vapaapäivinä oon jaksanut aikalailla vaan olla möllöttää. Tietokoneen näyttö on  myöskin edelleen tuhannen pirstaleina, joten niin... Nyt kuitenkin kahden vapaapäivän kunniaksi suunnistin Lahteen perhettä (ja ehjää tietokonetta) moikkaamaan. Huomenna olisi tarkoitus heittää isoveli Helsinki-Vantaalle Britteihin lähtöä varten (huom - veljeni blogia UK-elämästä voit seurata tästä), jonka jälkeen ajattelin käydä pyörähtämässä Ikean ihanassa maailmassa. Kannelmäen kämppä on nimittäin viimeisiä loppusilauksia vaille valmis! Ostoslistalla olisi enää verhot, pari Lack-hyllyä ja kaksi lampaantaljaa. 


Mutta niin, onko viime viikkoina tapahtunut siis mitään erikoista? No on näihin päiviin mahtunut muutakin kuin pelkkää työtä. Viime Lahden reissulla vietettiin esimerkiksi parhaan kaverin synttäri/tupareita ja syötiin hyvin Torerossa vanhemman veljen valmistumisen johdosta. Käytiin myös järvellä heittämässä onkea ja kentällä potkimassa palloa. Tämä kyseinen reissu oli sitten kai se mun "kesäloma", vapaita oli nimittäin yhteensä huikeat kuusi päivää. Kävin myös Lahden satamassa takakonttikirppiksellä myymässä vanhoja rytkyjä pois ja tuhlasin ansaitsemani rahat mm. Finnmarilla ostaen kotiin kaikkea pientä kivaa. Kotia on siis tullut pikkuhiljaa sisustettua enemmän ja enemmän ja nyt kun saan paikat vihdoin ja viimein kuosiin, laitan tänne kattavan kuvapostauksen millaiselta meillä näyttää - yksityiskohtia myöten! 

Viime viikon (yli)töiden päätyttyä vietettiin T:n kanssa ihana viikonloppu. Käytiin esimerkiksi tarkistamassa Vantaan sporttioutlettien tarjonta, jota helpotti se, että mulla oli äitin auto Helsingissä käytössä. XXL Sportista olisin halunnut mukaani pinkit Niket, mutta harmikseni kyseisistä 20€(!?) hintaisista alekengistä oli jäljellä enää kokoa 38.. Flamingossakin tuli pyörähdettyä ensimmäisen kerran, kun käytiin katsomassa uusi scifi-toiminta "Lucy". Tykkäsin. Sekä Flamingosta että leffasta. Kauppakeskus Kaaressakin käväisin vapaapäivien puitteissa, mutta vaatteiden ja sisustustavaroiden sijaan hullaannuin...koulutarvikkeista! Nyt on uudet kansiot, kynät ja kalenteri hommattu ja mun on kyllä pakko myöntää, että odotan koulun alkua jo innolla! Pääsee vihdoin takaisin "normaaliin" arkeen ja näkemään ihania koulukavereita. Koulu siis alkaa alle kahden viikon päästä ja töitä Siwassa olisi jäljellä enää 11 päivää.Elikkäs siis mm. tällaista on mahtunut mun viimeviikkoihin! Jatketaan taas myöhemmin - toivottavasti pian taas normaalissa postaustahdissa!

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti