05 huhtikuuta 2014

VKO 14

Tällä viikolla ei tätä päivää lukuunottamatta oo mitään kovin erikoista tapahtunu, mutta muutamia kuvia tuli silti napsittua, jotka ajattelin tässä ja nyt jakaa teille!


Selfie tiistain meikkimallina olemisen jälkeen / Lempiruoka - kanasalaatti / Ebay paketti oli saapunu postiin ja sieltä paljastu aivan täydellinen meikkilipasto / Simonkadun Wayne'sissä maistu kaakao ja porkkanakakku


Keskiviikkoiltana harjoittelin kämppiksen hiuksiin erilaisia lettejä. Harmittaa kun en itelleni taivu tekemään yhtä nättiä jälkeä..


Torstaina olin kuuntelemassa koulun Saksa-seminaarissa Mari Kiviniemeä ja muita puhujia. Oli siistiä huomata miten paljon ymmärsin, vaikka en itseäni kovin kummoisena saksan puhujana pidäkään / Lenkilläkin kävin pitkästä aikaa / Glitteristä löysin täydellisen blingbling puhelimen kuoren, mikä oli must have! / Ja Waynessä jälleen kerran kahvilla


Pyörähdin Citycenterin Hintahurrikaanin aikana Kicksissä hakemassa maailman parasta itseruskettavaa, uuden ripsivärin kuivuneiden tilalle sekä karkilta tuoksuvan suihkusaippuan / Cubukselta hankittujen uusien kukkalegginsien fiilistelyä / Lenkkariperjantai / JA TÄNÄÄ - Korkeasaari ja sen ihanat kissaeläimet!

Perjantaina sain myös aivan loistavia ilouutisia... Mut nimittäin hyväksyttiin Haaga-Helian kautta vaihtoon!! Ensi keväänä otan suunnaksi siis Ruotsin ja Gävlen kaupungin!

Tälläistä täällä päin, huomenna luvassa TOSI iso kuvapostaus Korkeasaaren reissulta! Nyt päivä jatkuu poikaystävän, ruuan ja leffan parissa, ihanaa lauantaita!

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti