10 toukokuuta 2014

SISUSTUSVIMMA

Rantauduin eilen Lahteen ja vietin illan rennosti kaverin luona Aliasta pelaten. Tänään halusin sitten lähteä äitin ja iskän kanssa vessanpönttöostoksille. I know - kuulostaa ehkä oudolta, mutta aattelin että rautakauppoja ja muita kodintavaraliikkeitä kierrellessä pääsisin kattelemaan kaikkea ihanaa sisustustavaraa ja lievittämään mun sisustusvimmaa. Ja näinhän siinä kävi! Käytiin K-Raudassa, Kärkkäisellä, RTV:llä ja mun pyynnöstä vielä Karisman Chlas Ohlsonilla ja Finnmarin myymälässä. Reissuun kului kokonaisuudessaan varmaan joku viisi tuntia. Löydettiin se pönttö ja sen lisäksi meidän tuleva olohuonekin alkoi hahmottua hieman enemmän. Ollaan Tonin kanssa etitty kämppää hullunkiilto silmissä, mutta vielä ei oo kuitenkaan se oma sieltä löytynyt. Ens viikolla taas pariin uuteen näyttöön, joten toivotaan että nappais, koska armon aikaa mulla nykyisessä kämpässä on enää noin kolme viikkoa jäljellä..

Mutta anyways mukavempiin ja vähemmän ahdistaviin aiheisiin eli niihin löytöihin! En tosissaan vielä mitään ostanut, mutta suunnitteilla olisi jotain tämmöstä:

Olohuoneeseen tulee ainakin aluksi (ennen sen kulmasohvan hankintaa) ruskea mokkakankainen sohva ja sen kaveriksi löysin Finnmarilta superkivat tähtityynyt.


Kärkkäisen lamppuvalikoima oli muihin liikkeisiin verrattuna tosi edullinen (ja oikeestaan muutenkin parempi) ja sieltä bongasin tämmöset "kouramaiset" lamput. Tommonen olis kiva olkkarissa tai ehkä jopa keittiössä. En osaa vielä oikein päättää, niinkuin en osaa sitäkään, kummasta pidän enemmän - mustasta vai läpinäkyvästä?

  
 
Kärkkäiseltä sattu silmään myös ällösöpöilypariskuntamukit! Voisin melkein ensi kerralla kun meen oikeesti niitä ostoksia tekemään, niin napata kyseiset kupit mukaan, jos niitä vielä silloin myydään.
Netanttilan sivuilla oon kuolannut jo pidemmän aikaa Evening-maton perään ja varsinkin nyt kun Finnmarilta löyty siihen sopivat tyynyt, oon varma että tosta tulee meidän olkkarin matto.

 
  Oon myös kaavaillut pientä apupöytää olkkariin sohvan viereen ja Ikealta löyty muutamakin potentiaalinen, kuten tää Hol-sarjan yksilö.


Tällaisia unelmointeja siis tällä kertaa! Ja muuten, vaikka aluksi sanoin etten mitään ostanut, niin taisin vähän huijata.. Chlas Olsonilta lähti nimittäin mukaan se ihana pallojalkainen yöpöydän lamppu, jota esittelin täällä jo joku aika takaperin!

Nyt jatkan iltaa kavereiden ja (toivottavasti) Euroviisujen kotikatsomon parissa. Ihanaa lauantaita!

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti