26 toukokuuta 2014

SUMMER IS HERE!!

Se on pitkästä aikaa hola amigos! Kuolemanhiljaisuus täällä suunnalla on johtunut yksinkertaisesti viimeviikkoisesta, viimeisestä kouluviikosta. Oli etätehtävän tekoa ja muutamaan tenttiin lukemista ja siihen päälle vielä kourallinen asuntonäyttöjä. Eli en vain yksinkertaisesti kerinnyt. Nyt on kuitenkin kaikki kouluhommat ekan vuoden osalta kuitenkin kiitettävästi hoidettu (myös pelkäämäni kansantalouden tentti, johon luin kolme päivää kuin hullu, koska tunneilta ei jostain syystä ollut jäänyt MITÄÄN päähän) ja kesäloma voi alkaa!

Otettiin perjantaina kolmen luokkatoverin kanssa suunta kohti Someroa. Suunnitelmissa siiderinhuurteinen mökkiviikonloppu. Kesänaloitus sujui rennoissa merkeissä, ilmat suosi koko reissun ajan, sain pintaan ehkä jo pienen rusketuksen ja talviturkkikin tuli heitettyä! Syötiin kesän ekat grillisafkat kolmena päivänä peräkkäin, otettiin hiipuneet voimavarat takaisin puoleenpäivään nukkumisella ja löydettiin uus lempilautapeli! Sano suoraan! -ehkä jopa parempi kuin Alias.

Ei voi muuta sanoa kuin että onnistunut viikonloppu, "que cool" kaikin puolin. Parhaat palat jaan myös teidän kanssa kuvien muodossa.Ja kuten viimeinen kuva jo sen sanoi..

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti