22 helmikuuta 2015

WEEK 8

 
Taas vetelee viikko viimeisiään, joten kerrataanpa vähän mitä kävi. Päivät kului tällä viikolla aikalailla kouluhommia tehdessä - maanataina oli vapaata, mutta mä ajattelin että haluan saada oman osuuteni ryhmätyöstä tehtyä, joten käppäilin keskustan Waynesiin. Siellä hurahti reilut kaksi ja puoli tuntia kahvin, jättikeksin ja artikkelianalyysin kanssa. Tiistai oli viikon ainoa päivä kun koulussa oli lähiopetusta ja täytyy myöntää että, aamu seiskan herätys tuntui ihan järkyttävältä. Koulun jälkeen lampsin laskiaistiistain kunniaksi kauppaan ja ostin muutaman laskiaispullan. Kyllä maistui taas niin hyvältä vaikka ulkomuoto olikin hiukan erilainen kun meillä Suomessa (kermavaahto oli pullan päällä, ei sisällä, eikä koko kauneudessa ollut ollenkaan hilloa - onneksi sitä oli kotona jääkaapissa) Tiistaina aukesi myös Project Managementin kotitentti ja sen kanssa panikoidessa menikin sitten koko keskiviikko, torstai ja perjantai.


Kun kotitentti oli palautettu, mut valtasi suuri huojennuksen tunne ja päätin ottaa loppu perjantain ihan rauhassa. Taisin katsoa jotain neljä jaksoa lempisarjaani Netfliksistä! Lauantaina edessä oli sitten jotain tosi kivaa, nimittäin jääkiekkoa! Siinä ilta viiden aikoihin hypättiin bussiin kohti Brynäs - Färjestad ottelua. Mä odotin jotain Isku-Areenan kokoista pikkuruista jäähallia, mutta vastassa olikin aika hyvän kokoinen mesta. No toisaalta ihan ymmärrettävää, onhan Brynäs moninkertainen Ruotsin mestari! Ilta oli tosi mukava, fiilis hallissa oli loistava (fanijoukko lauloi ja rummutti koko 60 minuuttia) ja päärynäsiiderikin maistui pitkästä aikaa tosi hyvältä!


Sunnuntaina heräsin taas auringon paisteeseen ja päätin lähteä vetämään saman lenkin kuin viikko sitten. Kävelin siinä sitten keskustan ohi ja jotenkin eksyin BikBokkiin - nappasin sieltä puolella hinnalla mukaani punaisen skottiruutuhuivin! Meinasin ostaa kyseisen huivin jo silloin kun Lahteen aukesi ensimmäinen BikBok, mutta onneksi jaksoin odottaa, säästin huikeat 10 euroa! Hetken istuin tuhlailun jälkeen torin laidalla auringosta nauttien, ennenkuin tytöt saapui myös keskustaan. Käytiin lounas/päivällisellä Gallerianin "ruokakeitaalla", jossa söin taivaallisen herkullisen kanaceasarsalaatin.


Loppusunnuntai onkin mennyt blogien ja leffojen parissa. Huomenna olisi tarkoitus mennä ekaa kertaa ilmaiselle Ruotsin kielen puhekurssille! Siitä enempi sitten ensi viikolla, nyt hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti