20 maaliskuuta 2014

MUN LEMPPARIT

Oon nähny näitä tälläsiä lempparipostauksia monessakin blogissa, niin ajattelin että teenpäs minäkin sitten tässä aikani kuluksi samanlaisen! Eli pitemmittä puheitta...

Lempivaate? -Uusi on aina paras, eli pakko valita lemppariksi Ebaysta vähän aika sitten tilattu karvaliivi! Vielä en oo tätä ihanuutta päässy käyttämään kun pari kertaa eli täytyy oottaa vähän keväisempiä kelejä.Lempiruoka? -Meksikolainen, varsikin tortillat ja quesadillat. Jos täytyis yksi ruoka valita, millä eläisin koko loppuelämäni ni ne ois nää..Lempijuoma? -Novelle Plus Sinkki E, vaikka en sitä nykyään enää kovin usein juo! Tää on myös hauska juttu sinänsä että inhoan kaikkia muita kivennäisvesiä, mutta tää on TAI-VAAL-LIS-TA!

Lempiurheilulaji? -Lumilautailu, sekä katsottuna, että itselaskettuna!


Lempivaatekauppa? -Vanha kunnon GinaTricot! Sieltä löydän aina kaikkea, kuin myös Garlingsista eli pakko sanoa nää kaks. Ja jos puhutaan kaupoista, mitä ei Suomessa ole, niin pakko mainita, RiverIsland, Charlotte Russe ja Primark myös.


Lempipuu? -Vaahtera, ehkä siks että ne on niin isoja ja tosi kauniita syksyisin.

Lempivuodenaika? -Vaikka talvenlapsi olen ja syksyisinkin on mun mielestä tosi kaunista ni pakkohan se on sanoa, että kesä!

 Lempikala? -Ööm lohi, kun ruoasta puhutaan, muuten en oikein kaloista välitä!
Lempipaita? -Vuonna 2010 ostettu, eli siis herranjestas 4 vuotta vanha Ginan paita on edelleen mun luottopaita! Menny vuosien varrella niin baarissa, kuin arjessakin.


Lempihousut? -Oon enempi leggareitten käyttäjä, mutta Ginan armypöksyt on kyllä myös hyvin lähellä sydäntäni.

Lempielokuva? -Hmm monia, ensimmäisenä tulee mieleen kuitenkin Moulin Rouge!

Lempimarja? -Vaikea valinta vadelman ja mansikan välillä, mutta kyllä mansikka taitaa viedä voiton.

Lempileivos? -BEBE...aah nam, tai sitten kaikki suklaiset
Lempikarkki? Irtokarkit! Ehkä vähän laaja käsite, joten sanotaan että ne ihanat vaaleanpunaiset kukat lakusydämmellä..Tai vihreet kuulat!
Lempisuklaa? -Kaikki.. Tällä hetkellä täytyy sanoa kyllä että Twix! Ja kaikki muut mitkä sisältää myös toffeeta.. Suklaa on mun kaikkien aikojen lempiherkku..

Lempikoru? -Ebaysta tilattu kultainen ketju, leijona riipuksella.
Lempikukka? -OrkideaLempilomamaa? -Kreikka näistä "lähellä olevista", mutta kaukokohteista Meksiko ja USA!


Lempijäätelö? -Valion Aino - Ihana Maitosuklaa!! OMG parasta..Tästähän tuli pitkä, mut minkäs teet, lemppariasioita kun on jokasella varmaan miljoona! Mutta eihän tässä muuta, kivaa torstai päivää, mä lähen nyt kauppaan, alko nimittäin tekee mieli niitä lakukukkia..

keep it real -niinaeerika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti